La FUB i l’ACEB estrenyen la seva relació per fer més accessible el coneixement i la formació a les empreses del Berguedà

31 de juliol de 2014 Les empreses i autònoms del Berguedà tindran més i millor accés a la formació gràcies a la transferència de coneixement que preveu el conveni signat entre la FUB i l’ACEB.

La Fundació Universitària del Bages (FUB) i l’Associació comarcal d’empresaris del Berguedà (ACEB) han signat avui un acord per promoure l’activitat empresarial i apropar la formació universitària a la comarca. D’aquesta manera, la FUB reforça la cooperació amb l’ACEB pel que fa a la promoció i activitat formativa al Berguedà.

En el marc del conveni, les dues entitats duran a terme accions conjuntes com ara la realització d’estudis de caire econòmic que permetin conèixer i impulsar l’activitat econòmica i l’ocupació al Berguedà. Una primera concreció d’aquest acord serà la participació dels Estudis d’Empresa de la FUB  en l’elaboració del Dossier econòmic del Berguedà, un treball que reflecteix la situació econòmica de la comarca.

També en el marc d’aquest acord es preveu l’organització de jornades i tallers per al teixit empresarial, així com descomptes per a les empreses associades a l’ACEB per accedir a màsters o postgraus que organitza la FUB.

DSC02049

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa, Escola de Formació Contínua i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.