FUB i CNL Montserrat organitzen un curs de català de nivell D oficial a la universitat

15 de setembre de 2014  La Fundació Universitària del Bages (FUB) i el Centre de  Normalització Lingüística Montserrat (CNL) han renovat el conveni de col·laboració que van signar el curs passat i que, entre d’altres, preveu la realització d’un curs de català de nivell D oficial a les instal·lacions universitàries amb professorat del CNL Montserrat. L’acord inclou també l’organització d’accions conjuntes de promoció del català entre la comunitat universitària.

El curs de nivell superior de català s’adreça al públic en general i se suma a l’oferta de formació bàsica i inicial adreçada als estudiants de la FUB internacionals i d’altres comunitats de l’Estat espanyol. En aquest darrer cas, els cursos són gratuïts per als alumnes de la FUB.

El període d’inscripció al curs de català de nivell D és del 2 al 22 de setembre a la FUB, mentre que al CNL Montserrat la inscripció es farà el dia 18 de setembre.

La signatura de l’acord l’han formalitzat el president del Consell del CNL Montserrat, Joan Calmet, i el director general de la FUB, Valentí Martínez.

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Servei d'idiomes i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.