FUB i Mútua manresana s’impliquen en La Marató de TV3 amb el concurs de sensibilització sobre salut cardíaca ‘Posa-hi cor’

25 de setembre de 2014 La Fundació Universitària del Bages (FUB) i Mútua Manresana convoquen la primera edició del concurs ‘Posa-hi cor’, una iniciativa que té com a principal objectiu sensibilitzar nens i joves sobre les malalties del cor i la salut cardíaca. La convocatòria s’emmarca en les accions de Manresa Mobilitza’t amb la Marató, que s’encarrega de coordinar les activitats que s’organitzen des de la capital del Bages per donar suport i recollir fons per a la Marató de TV3, que en l’edició de 2014 es dedicarà a les malalties del cor. La Marató se celebrarà el dia 14 de desembre.

L’objectiu del concurs és potenciar l’expressió artística com a mitjà per explicar les diferents maneres de tenir cura del cor. El concurs inclou tres modalitats de participació: treballs en dibuix per a nens i nenes des dels 3 fins als 11 anys; treballs en vídeo per a joves i adults a partir de 12 anys i relats breus, també per a nois i noies i adults a partir de 12 anys.

El concurs compta amb la col·laboració d’experts en cada matèria que participaran en la convocatòria com a jurat. Així, Àngels Freixanet, Anna Martí i Gabriel Lemkow avaluaran els treballs de dibuix; Isa Casanova, Gerard Quinto i Esteve Soler conformen el jurat dels treballs en vídeo; i Joan Barbé, Genís Sinca i Núria Farizo avaluaran els relats breus.

Un dels al·licients de la convocatòria és que les obres guanyadores del concurs serviran com a element de divulgació de la propera campanya de la Plataforma Manresa Mobilitza’t per la Marató de TV3.

Tots els premis per als guanyadors estan relacionats amb activitats saludables i de proximitat, des de sortides en bicicleta, fins a activitats esportives o àpats. També es farà un sorteig d’un pack de material esportiu per a tots els centres escolars que hi participin.

Els treballs s’han de presentar abans del dia 24 d’octubre, el 7 de novembre es farà públic el veredicte i  el lliurament de premis es farà durant la segona setmana de novembre, en una festa a la sala Stroika.

Tota la informació del concurs ‘Posa-hi cor’ es pot consultar al web de Manresa Mobilitza’t per la Marató: www.mmmarato.com.

SONY DSC SONY DSC

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Ciències de la Salut, General i etiquetada amb , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.