La tercera edició del programa FUB+GRAN es posa en marxa amb mig centenar de persones

1 d’octubre de 2014  La Fundació Universitària del Bages ha posat en marxa aquest dimecres el programa FUB+GRAN, els itineraris formatius per a persones majors de 55 anys que aquest curs acadèmic arriba a la tercera edició. Mig centenar de persones iniciaran les classes el proper 6 d’octubre, alguns per cursar l’itinerari anomenat ‘Comprendre el món d’avui’ i els altres el que duu per títol ‘Pensament i societat’.

La presentació del programa s’ha fet avui amb la participació del director general de la Institució Universitària, Valentí Martínez, que ha donat la benvinguda als nous alumnes, i de la coordinadora del programa, Sílvia Mampel, que ha explicat quins són els objectius i el funcionament del programa FUB+GRAN.

SONY DSC SONY DSC

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Escola de Formació Contínua, General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.