Acord entre la CU+ i la Fundació Institució Benèfica i Assistencial Manresana per prestar serveis de podologia i logopèdia

7 d’octubre de 2014  La Clínica Universitària de la Fundació Universitària del Bages (CU+) i la Fundació Institució Benèfica i Assistencial Manresana (IBAM) han signat un conveni de col·laboració per a la prestació de serveis de podologia i logopèdia. Segons l’acord, professionals  de la CU+, acompanyats d’estudiants del grau en Podologia, es desplaçaran periòdicament a la Residència Mont Blanc, que gestiona la IBAM, per prestar serveis als residents. Aquest és un servei que ja s’oferia però que ara es millora, amb una nova ubicació i amb la instal·lació d’un silló de podologia que garantirà una millor atenció dels pacients i millors condicions de treball per als podòlegs. Puntualment, i segons les necessitats, també s’oferiran serveis de logopèdia.

Aquest és un acord més dels que té signats la CU+ amb serveis i residències geriàtrics per facilitar l’accés dels residents a aquest tipus de serveis. D’aquesta manera s’evita que els residents s’hagin de desplaçar i que puguin rebre atenció a la mateixa residència.

La signatura de l’acord ha anat a càrrec de la directora de la CU+, Teresa Solé, i del president del Patronat de la Fundació Benèfica i Assistencial Manresana, Juan M. Estany.

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Clínica Universitària, General, Logopèdia, Podologia i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.