La FUB felicita amb solemnitat i en tres cerimònies la promoció de graduats del 2014

13 d’octubre de 2014  La Fundació Universitària del Bages (FUB) felicitarà un any més els alumnes que han finalitzat els seus estudis durant el curs 2013-2014 en un acte solemne de graduació que té com a finalitat reconèixer l’esforç dels estudiants i alhora, llançar-los un missatge optimista de cara a l’etapa professional que comencen.

En total, aquest curs 2013-2014, s’han graduat a la FUB 357 alumnes, una xifra que torna a superar el rècord en el nombre de titulats en un curs acadèmic a la institució universitària manresana. La quantitat més alta fins ara havia estat de 311 titulats el curs 2010-2011 i la primera promoció de graduats, la del curs passat, va ser de 280 persones. Aquest nou rècord ha obligat la FUB, com ja va fer l’any passat, a realitzar diversos actes per poder encabir, sense problemes, els alumnes i les seves famílies, en aquesta cerimònia solemne.

Així doncs, enguany se celebraran tres actes de graduació. El primer, el dia 16 d’octubre, a les set de la tarda, al Teatre Kursaal, servirà per reconèixer el treball dels alumnes de l’Escola de Ciències Socials: 24 graduats en Gestió d’Empreses i 63 en Educació Infantil. L’endemà, el dia 17, es realitzaran dos actes més per acomiadar els alumnes de l’Escola de Ciències de la Salut. El primer començarà a les cinc de la tarda per als alumnes d’Infermeria (95 graduats) i de Logopèdia (32 graduats). A les vuit del vespre, s’iniciarà el tercer i darrer dels actes de graduació, adreçat als 112 nous titulats de Fisioteràpia i als 20 en Podologia.

Les lliçons de comiat aniran a càrrec de Natàlia Perarnau, sòcia fundadora de Kids&Us, que s’adreçarà als titulats en Gestió d’Empreses i Educació Infantil amb la xerrada titulada ‘L’hora de la veritat’. L’endemà, en les cerimònies de graduació d’Infermeria i Logopèdia i Fisioteràpia i Podologia, l’encarregat de pronunciar la lliçó de comiat serà Miquel Ángel Oca, entrenador de la selecció espanyola de waterpolo femení.

Més de 4.000 titulats

Des que va sortir la primera promoció dels estudis d’Infermeria ara fa 22 anys, la FUB ha format 4.211 professionals de la Infermeria, Empresarials i Gestió d’Empreses, Gestió i Administració Pública, Fisioteràpia, Podologia, Logopèdia i Educació Infantil. Els titulats en Ciències de la Salut representen el gran gruix dels titulats a la institució universitària manresana, amb un total de 3.172, d’entre els quals destaquen els 1.302 fisioterapeutes formats a la FUB i els 1.243 infermers.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Ciències de la Salut, Educació, Empresa, General i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.