La FUB acomiada els 357 nous graduats del 2014 amb tres cerimònies de graduació

17 d’octubre de 2014 357 graduats en Fisioteràpia, Podologia, Logopèdia, Infermeria, Educació Infantil i Gestió d’Empreses han participat aquest dijous i divendres en les tres cerimònies de graduació organitzades per la Fundació Universitària del Bages per felicitar-los per l’esforç realitzat per obtenir el títol i per desitjar-los sort en el seu futur professional.

D’aquests 357 graduats, els dels estudis de Ciències Socials, 27 d’Empresa i 66 d’Educació Infantil, van celebrar l’acte dijous, 16 d’octubre.  Els 117 de Fisioteràpia, 95 d’Infermeria, 32 de Logopèdia i 20 de Podologia l’han celebrat aquest divendres, 17 d’octubre.

Durant les cerimònies de Graduació s’han lliurat els reconeixements als Millors expedients acadèmics de la promoció 2014. El millor expedient de tota la universitat ha estat l’alumna de Fisioteràpia, Eva Gala. Dels estudis de Podologia, el millor expedient ha estat el de Jesús Parrot. A Infermeria, l’expedient més destacat ha estat el de Joan Martínez i a Logopèdia el d’Anna Maria Zurita. El millor expedient d’Educació Infantil ha estat el d’Alba Giménez i el de Gestió d’Empreses, el d’Ariadna Aligué.  També s’han anunciat els alumnes que s’incorporaran a partir del proper curs a l’equip de professionals de la Clínica Universitària.  Seran dos podòlegs: Carles Arnau i Joan Ribalta.

La benvinguda als assistents en totes tres cerimònies ha anat a càrrec del doctor i director general de la FUB, Valentí Martínez, que ha volgut posar en valor l’esforç realitzat pels alumnes en aquesta etapa de formació, així com el suport de les famílies per acompanyar-los en aquest procés. Martínez ha destacat que després d’aquesta etapa formativa, el país confia en la capacitat i el potencial dels nous graduats per aprofitar el futur ple d’oportunitats que espera a tots ells.

La lliçó de comiat de la cerimònia de Ciències Socials va anar a càrrec de la sòcia i fundadora de Kids&Us, Natàlia Perarnau, que va destacar l’actitud de responsabilitat per dignificar la feina. Perarnau va recomanar als nous graduats ser professionals empàtics, amables, positius, realistes, apassionats, il·lusionats i pacients per aconseguir capitanejar la pròpia vida i per aconseguir un objectiu possible: treballar i ser feliços al mateix temps.

Miki Oca, entrenador de la selecció espanyola femenina de waterpolo, ha estat l’encarregat de fer la lliçó de comiat dels alumnes de ciències de la salut. Oca s’ha referit al binomi indissoluble entre èxit i fracàs. ‘Ens agrada molt l’èxit i ens espanta el fracàs, però el fracàs és part essencial de la vida i ens serveix d’aprenentatge per millorar’, ha dit. Per afrontar el fracàs calen valors, segons Oca: valors d’humilitat, esforç, honestedat, perseverança, paciència i amor. ‘Davant d’un error hem de fer com els nens’, ha explicat, ‘aixecar-nos, continuar-ho intentant i divertir-nos i quan aconseguim l’èxit no ens hem de quedar aquí, sinó continuar aprenent, creixent i disfrutant’.

En aquesta ocasió, l’acte de graduació ha donat veu als nous graduats. Ariadna Aligué, Joan Martínez, Luna Alcaraz i Carles Arnau han parlat en nom de tots els seus companys de promoció destacant, especialment, el creixement personal, a més del professional, que ha suposat el seu pas per la FUB. També han agraït el contacte directe amb el professorat i l’atenció personalitzada , l’exigent programa educatiu de la institució i l’oportunitat de poder viure la seva etapa universitària coincidint amb una etapa de creixement de la FUB.

Les autoritats presents als actes han estat la presidenta del Consell Comarcal del Bages, Mercè Cardona; l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, que ha dit que la FUB constitueix un dels pals de paller del màrqueting de ciutat i de la seva projecció de capitalitat; i el regidor d’Universitats, Antoni Llobet, que ha recomanat als nous graduats posar en valor l’etapa universitària viscuda.

La coral CZarda i l’Orfeó Manresà han posat el punt i final a les tres cerimònies amb una breu actuació musical i la interpretació del Gaudeamus Igitur.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

 

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Ciències de la Salut, Educació, Empresa, General i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.