264 joves aprenen tècniques de reanimació cardiopulmonar de la mà de professionals de Reanima i de la FUB

22 d’octubre de 2014 La Fundació Universitària del Bages (FUB), juntament amb l’empresa dedicada al subministrament de desfibril·ladors Reanima han ensenyat tècniques de reanimació cardiopulmonar a 264 alumnes de sis centres d’ensenyament de la capital del Bages. Els tallers s’han emmarcat en la commemoració del Dia Europeu de Conscienciació de la Reanimació Cardiopulmonar, que enguany tenia com a lema ‘Nens salvant vides, aprenent RCP a les escoles’.

Els tallers, que s’han dut a terme a les aules de la Clínica Universitària de la Fundació Universitària del Bages els dies 16 i 17 d’octubre, han anat a càrrec de metges, infermers, estudiants d’infermeria i tècnics d’emergències i han consistit, bàsicament, a mostrar als escolars com actuar davant d’una aturada cardiopulmonar per fer-los conscients de la seva capacitat d’intervenir en aquest tipus de situacions. Els tallers duraven una hora i mitja i incloïen una primera part teòrica i posteriorment una part pràctica.

En els tallers hi ha participat a alumnes de les escoles i instituts Oms i de Prat, Ave Maria, Dominiques, Lacetània i Guillem Catà.

Aquesta és una de les activitats que la FUB inclou en el seu programa de promoció dels hàbits saludables FUB Universitat Saludable. Les activitats a tot Catalunya s’han organitzat des del Consell Català de Ressuscitació.

SONY DSC SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Ciències de la Salut, Clínica Universitària, General i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.