La FUB i l’Hospital Transfronterer amplien aliances

27 d’octubre de 2014 El director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez, i la directora dels estudis de Ciències de la Salut, Carlota Riera, s’han reunit recentment amb responsables de l’Hospital Transfronterer per ampliar l’aliança existent entre la FUB i l’antic Hospital de Puigcerdà. La col·laboració es traduirà en el futur en pràctiques per a estudiants d’infermeria i de fisioteràpia, especialment d’interès per a alumnes francesos, i en col·laboracions de docència i de formació continuada. Aquests nous projectes es concretaran properament en noves trobades.

Puigcerdà

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Ciències de la Salut, Escola de Formació Contínua, Fisioteràpia, General, Infermeria i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.