La FUB inverteix en la millora del procés administratiu contractant el sistema de gestió universitària SIGMASIS

29 d’octubre de 2014 La Fundació Universitària del Bages ha arribat a un acord amb SIGMA technological innovation for universities per utilitzar el seu sistema de gestió acadèmica. SIGMA és un consorci sense ànim de lucre format per vuit universitats que es va constituir amb la finalitat de ser un referent tecnològic en l’àmbit de l’educació superior,  proporcionant eines que donen suport tant a la docència com a la recerca als perfils de personal d’administració i  serveis, professorat i alumnes.

L’acord entre SIGMA i la Fundació Universitària del Bages contempla la implantació d’aquest sistema de gestió acadèmica, que està previst posar en marxa per a la propera matrícula del curs acadèmic 2015-2016, així com un Servei de Gestió de Manteniment i Evolució. Això suposa una important inversió econòmica que la FUB considera una aposta necessària tenint en compte la nova realitat de la institució en el marc de la federació amb la UVic i la constitució de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

La contractació del servei s’ha signat aquest dimecres, 29 d’octubre, a la Fundació Universitària del Bages. La signatura l’han protagonitzat el director general de la FUB, Valentí Martínez, i el director gerent de SIGMA Gestión Universitaria AIE, Ramón Grau.

SONY DSC SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.