Lliuren 25.000 euros a 10 alumnes de la FUB en la primera edició de les beques FUB-la Caixa

30 d’octubre de 2014  La Fundació Universitària del Bages ha acollit aquest dijous, 30 d’octubre, l’acte de presentació i lliurament de la primera edició de les Beques FUB-la Caixa, resultat de l’acord signat fa uns mesos entre la institució universitària i l’Obra Social de l’entitat d’estalvi. Les beques beneficiaran 10 alumnes de la FUB i tenen un import global de 25.000 euros. En l’acte hi han intervingut el gerent de la FUB, Miquel Rodríguez, Joaquim Macià, director d’Institucions Catalunya de La Caixa, i la directora de qualitat i serveis acadèmics de la FUB, Sílvia Mas.

Les beques FUB-la Caixa van destinades a alumnes amb dificultats econòmiques i que, a causa de la crisi, tenen dificultats per pagar la matrícula. L’expedient acadèmic de l’alumne és un altre dels factors de valoració a l’hora d’atorgar les beques.

L’aportació de l’Obra Social ‘la Caixa’ ha suposat una injecció important de recursos al programa de beques de la institució universitària manresana, que aquest curs serà de 106.000 euros.

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.