FUB i Mútua manresana lliuren els premis del concurs de dibuix, relats i vídeo “Posa-hi cor”

10 de novembre de 2014 La Sala Stroika acollirà el proper 13 de novembre l’acte de lliurament dels premis de la primera edició del concurs ‘Posa-hi cor’, impulsat conjuntament per la Fundació Universitària del Bages i la Mútua Manresana en benefici de la Marató de TV3, que enguany es dedica a recaptar fons per a la investigació de les malalties del cor. El concurs era obert a la participació de tothom, però especialment d’escolars, i incloïa tres modalitats: dibuix, relat breu i vídeo. S’hi han presentat 250 dibuixos, 31 relats i 4 vídeos.

La festa començarà a les sis de la tarda i mitja hora més tard s’iniciarà l’acte de lliurament dels premis: dos del concurs de dibuix, tres del concurs de vídeo i tres més en la categoria de relat. Entre acte i acte d’entrega actuaran l’Esclat Góspel Júnior, un cor de nens i nenes d’entre 7 i 18 anys que dirigeix Laia Badrenas; la ballarina i coreògrafa de hip hop i dansa contemporània Dava; i l’escola d’arts escèniques, Manresa Teatre Musical, que presentarà un fragment del seu darrer espectacle, ‘Hairspray’.

Tots els premis per als guanyadors estan relacionats amb activitats saludables i de proximitat, des de sortides en bicicleta, fins a activitats esportives o àpats. També es farà un sorteig d’un pack de material esportiu per a tots els centres escolars que hi participin.

Més de 2.000 escolars implicats

En aquesta primera edició del concurs hi han participat aproximadament uns 2.000 escolars de diferents centres d’ensenyament de la capital del Bages. L’objectiu de la convocatòria era potenciar l’expressió artística com a mitjà per explicar les diferents maneres de tenir cura del cor.

Les obres guanyadores del concurs serviran com a element de divulgació de la propera campanya de la Plataforma Manresa Mobilitza’t per la Marató de TV3.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.