El dibuix d’Arnau Vila de l’Escola Joviat guanyador del concurs ‘Posa-hi-cor’ serà la imatge de les activitats Manresa Mobilitza’t amb la Marató

14 de novembre de 2014  El dibuix d’Arnau Vila, alumne de l’Escola Joviat, ha estat escollit pel jurat com el guanyador de la primera edició del concurs ‘Posa-hi cor’, convocat per Mútua Manresana i la Fundació Universitària del Bages. El dibuix d’Arnau Vila serà la imatge de les activitats organitzades per la plataforma Manresa Mobilitza’t amb la Marató, que aquest any es dedica a les malalties del cor. El veredicte del premi s’ha donat a conèixer aquest dijous, en una festa a la Sala Stroika.
A aquesta primera edició del concurs, que tenia com a finalitat promoure la reflexió sobre la prevenció de les malalties del cor a través de l’expressió artística, s’hi ha presentat 250 dibuixos, 30 relats i 4 vídeos. La convocatòria  ha comptat amb la participació de les escoles Bages, La Font, Renaixença, Oms i de Prat, Joviat, L’Espill, Sant Ignasi, Vedruna, l’Institut Cal Gravat i l’Escola Jeroni de Moragas d’Ampans.
Pel que fa als premis de dibuix, la guanyadora de la categoria infantil ha estat Laia Jiang, de 5 anys, de l’escola Renaixença, i en la categoria infantil II, Aida Ferrer, de 10 anys, de l’escola Vedruna. El jurat ha atorgat una menció especial per a Imma Rios i un accèssit a Pau Aynés, tots dos de l’escola Jeroni de Moragas d’Ampans.
En la categoria de vídeo, el guanyador de la categoria de 12 a 15 anys ha estat Gerard Viladrosa, de 13 anys de l’IES Cal Gravat, i de la de 16-17 anys, el curt presentat per l’Escola d’Educació Especial Jeroni de Moragas d’Ampans titulat ‘Com cuidem el nostre cor?’. En la categoria d’adults, el jurat ha concedit el premi a l’equip de la Residència Sant Andreu de Manresa.
El premi de relat curt ha estat per a Paula Serrano de l’IES Cal Gravat, que participava en la categoria de 12-15 anys, i per Núria Miró, que ho feia en la categoria de 16-17 anys. En la categoria d’adults, la guanyadora ha estat Montserrat Fusté.
La festa de lliurament dels premis ha comptat amb les actuacions de la ballarina i coreògrafa de hip hop i dansa contemporània, Dava, del cor Esclat Gòspel Júnior i de Manresa Teatre Musical. També amb la col•laboració de Ca l’Arpellot i el Forn de Pa Jorba, que han aportat la fruita i la coca que es va servir durant la festa.
En aquesta edició, la Fundació Universitària del Bages i la Mútua Manresana han comptat amb el suport d’empreses i entitats del territori que han col•laborat amb els premis que s’han lliurat als guanyadors. Les empreses col•laboradores han estat Finca Cal Masses, MBici, Centre Excursionista del Bages, Gimnàs Duo, Món Sant Benet, Gimnàs Vela i Aerobic & Fitness.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC Arnau Vila SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.