La CU+ col·labora en les activitats de la Setmana de la Prevenció a l’empresa Pujol Gear Solutions

18 de novembre de 2014  La Clínica Universitària (CU+) de la Fundació Universitària del Bages (FUB) ha participat en el disseny i organització d’algunes de les activitats de la Setmana de la Prevenció que ha celebrat l’empresa PUJOL Gear Solutions. Professionals de la CU+ han estat els responsables de dissenyar algunes de les accions i activitats adreçades al personal d’aquesta empresa per promoure uns hàbits de vida més saludables. Per aquest motiu, a més de la Clínica, aquesta col·laboració s’ha fet a través del programa FUB Universitat Saludable.

La participació de la CU+ i de FUB Universitat Saludable s’ha concretat en l’elaboració de consells de salut que es feien arribar diàriament via online a tots els treballadors. Alhora s’han realitzat tallers d’estiraments adreçats a personal de fàbrica i d’administració. Aquests tallers els ha impartit la fisioterapeuta Jennifer Baeza, que ha dissenyat una fitxa d’estirament específics per a cada lloc de treball. Aquestes fitxes s’han lliurat a tots els treballadors. Finalment, la dietista i nutricionista de la CU+ ha elaborat uns consells d’alimentació saludable que s’han repartit entre els treballadors a l’hora de l’esmorzar, a qui també se’ls ha regalat una poma.

Aquesta és una mostra més dels serveis que la CU+ ofereix a les empreses amb l’objectiu de millorar la salut i treballar la prevenció entre els seus empleats. A més de Pujol Gear Solutions, la CU+ treballa per altres empreses, com Denso, Gates o Prevint. En tots els casos, els professionals de la CU+ adapten les seves propostes a les necessitats de les empreses organitzant tallers o altres activitats que contribueixin a millorar la salut dels treballadors.

Pujol

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Ciències de la Salut, Clínica Universitària, Empresa, Fisioteràpia i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.