La FUB torna a ajudar futurs aspirants a mestres a preparar les proves d’aptitud personal de llengua catalana i castellana amb un curs dissenyat exprés

20 de novembre de 2014 La Fundació Universitària del Bages ha programat una nova edició del curs per preparar les proves d’aptitud personal en llengua catalana i castellana (PAP) per a aspirants a accedir als estudis de Grau d’Educació Primària i Infantil. La institució universitària ha pres aquesta decisió després de comprovar els bons resultats de les dues  edicions  anteriors. L’avantatge d’aquest tercer curs és que s’ha pogut preparar amb més temps, de manera que no caldrà fer-lo de forma intensiva, sinó que es podrà allargar per consolidar coneixements. El curs s’iniciarà el 17 de gener i acabarà a principis de juny.

Nous requeriments  per estudiar educació

Els alumnes que han volgut accedir als estudis universitaris d’Educació Primària o Infantil durant aquest curs 2014-2015 havien de garantir una nota mitjana de 5 en les proves PAU o les PAP en Llengua catalana i literatura i Llengua castellana i literatura.

El curs que organitza la FUB té com a finalitat preparar tots els alumnes procedents de batxillerats o cicles formatius de grau superior interessats en accedir a aquests estudis per consolidar coneixements i preparar, de forma específica, les proves de català i castellà de les PAP. Per fer-ho, durant el curs es treballaran la comprensió de textos, l’expressió escrita i qüestions lingüístiques  amb una metodologia que combina la teoria amb la pràctica, i garantint grups reduïts per poder fer un seguiment personalitzat per part del professor. La coordinadora del curs és Rosa Serrano, professora de llengua a l’escola La Salle amb una llarga trajectòria i experiència en la preparació de les proves de llengua de la selectivitat.

Aquesta serà la tercera vegada que la Fundació Universitària del Bages organitza un curs d’aquestes característiques. El primer es va impartir de forma intensiva durant tres mesos des del mes de març fins al mes de juny i el segon va ser un curs intensiu al juliol per als alumnes que s’examinaven de selectivitat el mes de setembre.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Educació i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.