La FUB i el CAM organitzen una cursa de 5 km per donar suport a La Marató de TV3

4 de desembre de 2014 La Fundació Universitària del Bages (FUB), dins del programa FUB Saludable, s’ha sumat a la iniciativa de la Xarxa Catalana d’Universitats Saludables i del Departament de Salut de la Generalitat i ha organitzat una de les vuit curses en suport a La Marató de TV3 que es faran en vuit ciutats universitàries del país. La cursa organitzada per la institució manresana i pel Club Atlètic Manresa, entitat que fins ara ja havia organitzat deu curses en suport a la Marató, duu com a lema ‘5 km per la vida’, i es farà el dia 14 de desembre, amb sortida de la plaça de Crist Rei a les onze del matí.

La inscripció per participar en la cursa està oberta fins el dia 12 de desembre tant al web de la Plataforma Manresa Mobilitza’t amb la Marató com al punt d’informació de la FUB. La inscripció té un cost de 13 euros, que es destinaran íntegrament a La Marató, que aquest any es dedica a les malalties del cor. Tots els participants seran obsequiats amb un entrepà i una samarreta tècnica amb el logotip de la Xarxa Catalana d’Universitats saludables i el lema ‘Les curses de les universitats en suport a la Marató’.

També es faran curses a la Universitat Autònoma de Barcelona, a la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida, la Universitat de Vic, la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat Rovira i Virgili.

La cursa és una de les activitats que organitza la institució universitària en el marc del programa d’activitats de la Plataforma Manresa Mobilitza’t per la Marató del 2014. A més de la cursa i amb Mútua Manresana, la FUB va promoure la primera edició del concurs de vídeos, relats i dibuixos ‘Posa-hi cor’ i  coorganitza la taula rodona que es farà el dia 11 de desembre a la Sala d’Actes de l’Hospital de Sant Joan de Deu titulada ‘El cor, de l’ensurt a la recuperació’.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de FUB Saludable, General i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.