El nou cicle de conferències FUB Empresa comença amb l’experiència de Pujol Gear Solutions per superar la crisi

12 de desembre de 2014   Els estudis d’Empresa de la Fundació Universitària del Bages posen en marxa el pròxim dilluns, 15 de desembre, una nova edició del cicle de conferències FUB Empresa. Aquesta primera conferència, que començarà a dos quarts de set de la tarda i que es farà a la sala d’actes de la institució universitària, anirà a càrrec de Judit de las Heras, directora de Recursos Humans a Pujol Gear Solutions (antiga Pujol Muntalà). De las Heras parlarà de com aquesta empresa ha aprofitat la crisi com una oportunitat.

La conferència duu per títol ‘Reenginyeria d’Empresa. La crisi com a oportunitat’ i servirà per explicar com la capacitat d’afrontar situacions de crisi a l’empresa i com la forma de prendre decisions en condicions que no són les habituals es converteixen en una oportunitat per sortir de la crisi. Durant la xerrada, De las Heras explicarà també quins elements formen part del procés d’aprenentatge personal i vivencial en una situació com aquesta.

El cicle de conferències FUB Empresa d’aquest curs duu com a títol FEM Empresa i té com a finalitat donar a conèixer experiències i aspectes rellevants d’empreses del territori català, tant nous projectes empresarials, com iniciatives ja consolidades i amb una llarga trajectòria o experiències empresarials que han passat per un procés de transformació per adaptar-se als canvis del mercat. Segons el director dels estudis d’Empresa, Jordi Conca, ‘volem que s’evidenciïn diferents formes de tirar endavant les empreses, agafant com a exemples les moltes experiències d’èxit que tenim al territori català i ajudar a donar-ho a conèixer tant als nostres alumnes com a qualsevol persona interessada en temes empresarials’. Per aquest motiu, el cicle és obert a qualsevol persona que hi estigui interessada.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.