Un acord entre FUB i Kursaal garanteix l’ús de la sala gran per a activitats acadèmiques de gran format i ofereix formació d’idomes a l’equip del teatre

19 de gener de 2015  La Fundació Universitària del Bages i Manresana d’Equipaments Escènics, encarregada de la gestió, entre d’altres, del Teatre Kursaal de Manresa, han signat un conveni de col·laboració. L’acord estableix que la institució universitària utilitzarà, com ha fet en els darrers anys, la sala gran del teatre per a la realització dels actes de graduació dels titulats universitaris. Alhora, permetrà a la FUB utilitzar puntualment tant aquesta mateixa sala com la sala petita per a la realització d’altres activitats de la universitat.

D’altra banda, Manresana d’Equipaments Escènics aprofitarà el Servei d’Idiomes de la FUB, tant amb cursos específics per al seu equip professional o bé oferint-los la possibilitat d’incorporar-se a l’oferta formativa que s’imparteix durant el curs.

La signatura de l’acord ha anat a càrrec del director general de la FUB, Valentí Martínez, i del gerent de Manresana d’Equipaments Escènics, Jordi Basomba.

L’acord constitueix un pas endavant en les relacions entre el Teatre Kursaal i la institució universitària. Unes relacions que fins ara s’han concretat en l’ús dels espais escènics del teatre per part de la FUB, la difusió de la programació d’espectacles entre la comunitat universitària i la incorporació de vuit alumnes universitaris que fan de voluntaris culturals al teatre.

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, Servei d'idiomes i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.