UManresa reuneix 26 empreses del territori i 28 alumnes en la primera Fira Borsa de Treball del Programa Prèmium

21 de gener de 2015  Fins a 130 entrevistes han mantingut aquest dimecres responsables de recursos humans de 26 empreses del territori i 28 alumnes del Grau en Gestió d’Empreses a les instal·lacions de la universitat manresana. Es tracta de la primera edició de la Fira Borsa de Treball del Programa Prèmium en Gestió d’Empreses. A partir de les entrevistes, les empreses seleccionaran un o dos alumnes per incorporar-los com a becaris remunerats durant un període de sis mesos. Els alumnes han pogut escollir les empreses on preferien fer les pràctiques abans de fer les entrevistes.

La jornada s’ha iniciat amb un esmorzar de treball durant el qual, els responsables de les empreses, han pogut escoltar la intervenció de Carles Mendieta, psicòleg expert en desenvolupament organitzacional, que ha parlat de les noves tendències de desenvolupament del talent a les organitzacions.

Posteriorment s’ha donat pas a les entrevistes, d’una durada màxima de 15 minuts cadascuna. L’adjudicació definitiva de les beques remunerades es farà tenint en compte com a elements de valoració les preferències de l’empresa, les de l’estudiant i la nota mitjana de l’expedient acadèmic. Està previst que el període de pràctiques pugui començar a principis del mes de febrer.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.