L’experiència de l’escola Kinder de Barcelona protagonitza la segona xerrada del Cicle Obert de Conferències Educatives

26 de gener de 2015  Els estudis d’Educació Infantil d’UManresa reprenen, el dia 28 de gener, la sisena edició del Cicle Obert de Conferències Educatives. La segona  conferència del cicle anirà a càrrec de l’equip docent de l’Escola Kinder de Barcelona, que parlarà de ‘La petita infància i la ciutat’. La xerrada tindrà lloc a les sis de la tarda, a la Sala d’Actes de la institució universitària el proper dimecres 28 de gener. Aquesta edició del Cicle es dedica a experiències de treball docent en espais exteriors o fora de l’àmbit formal de l’aula.

L’Escola Kinder és un projecte impulsat per l’Associació Educació Multilingüe i basa el seu model pedagògic en quatre pilars. El primer és oferir una educació de qualitat, personalitzada i integral amb educadors en continu procés de formació. L’escola treballa un model d’immersió lingüística en català, anglès, alemany i castellà amb educadors nadius o bilingües. El treball del centre es fa mantenint un vincle molt estret amb les famílies. Un darrer pilar pedagògic de Kinder és la integració de l’ecologia com una qüestió quotidiana.

El VI Cicle Obert de Conferències Educatives continuarà el dia 12 de febrer amb la presència de la pedagoga italiana Mara Davoli. Davoli és mestra d’educació visual i expressiva i ha treballat durant més de 30 anys amb infants de 3 a 6 anys a l’escola Pablo Neruda de Reggio Emilia (Itàlia).

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Educació i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.