La pedagoga italiana Mara Davoli imparteix un curs i una conferència a UManresa

9 de febrer de 2015  Els estudis d’Educació Infantil d’UManresa han organitzat per al dia 12 de febrer la tercera de les xerrades del Cicle Obert de Conferències Educatives. En aquesta ocasió, la xerrada anirà a càrrec de la pedagoga italiana Mara Davoli, que parlarà de ‘La cultura de la infància i la cultura de la ciutat’. La conferència tindrà lloc a les sis de la tarda, a la Sala d’Actes de la institució universitària manresana.

Davoli ha estat tallerista durant més de 30 anys i mestra d’educació visual i expressiva per a infants de 3 a 6 anys a l’escola Pablo Neruda, a la ciutat de Reggio Emilia, reconeguda per la innovació en la docència en l’etapa d’educació infantil. Actualment es dedica a la formació de talleristes i fa col·laboracions en els seus àmbits d’expertesa tant a Itàlia com a l’estranger.

A més de la conferència, aquesta pedagoga impartirà un curs intensiu adreçat a mestres i educadors que s’iniciarà el dia 12 i acabarà el 14 de febrer. Es tracta d’un curs sobre observació i documentació com a estratègia per projectar la intervenció educativa.

L’objectiu d’aquesta formació és posar en relació art i pedagogia a l’escola i ajudar les mestres a reflexionar sobre la importància de la documentació com a eina bàsica per a la planificació educativa.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Educació i etiquetada amb , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.