71 persones a les portes obertes per a futurs alumnes francesos

14 de febrer de 2015  71 persones han participat entre ahir divendres i avui dissabte en la jornada de portes obertes per a futurs alumnes francesos. En total són 23 els joves del país veí els interessats a incorporar-se a UManresa a partir del curs que ve, la majoria per estudiar el grau en Fisioteràpia.

Després de fer la visita a les instal·lacions i de conèixer el funcionament de la universitat manresana, les famílies han expressat la seva satisfacció pel plantejament docent, especialment per la seva connexió a la pràctica professional.  De la visita també n’han destacat las instal·lacions, tant pel que fa al seu bon equipament com per al seu disseny per a la docència en Ciències de la Salut.

UManresa farà una nova jornada de portes obertes, aquesta adreçada bàsicament a estudiants catalans i de l’estat espanyol, el dia 18 d’abril.

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.