La FUB-UManresa preveu utilitzar l’antiga seu del CTM per créixer en activitat acadèmica

19 de febrer de 2015  L’antiga seu de CTM Centre Tecnològic podrà acollir activitat acadèmica de la Fundació Universitària del Bages (FUB), a partir del curs 2015-2016, gràcies a l’acord de traspàs dels drets d’utilització de l’equipament pres pel Consell de Govern de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), el passat 10 de febrer de 2015.

A primers de 2003, l’Ajuntament de Manresa va fer una cessió de domini de l’edifici de l’avinguda de les Bases a la UPC per tal que acollís el Centre Tecnològic de Manresa. Durant més de 10 anys va allotjar la seva activitat de recerca i transferència tecnològica fins al seu trasllat, el setembre de 2013, a les noves instal·lacions del Parc Central. Actualment l’edifici està pràcticament en desús. La formalització d’aquest traspàs requereix l’aprovació del ple municipal que s’espera que es faci efectiva dins dels propers mesos.

L’edifici, naturalment integrat dins del campus universitari, permetrà a la FUB impulsar nous projectes en l’àmbit acadèmic, però també de recerca. Compta amb 3.076m2 de superfície total construïda, dels quals 2.625 són útils al seu interior. També disposa de 618m2 de jardí exterior i 900m2 d’aparcament, amb una capacitat aproximada per a 25 cotxes.

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.