FUB, Fundació Joviat i Pinea3 reuneixen 50 directius d’empreses a la Cova per experimentar un nou mètode de desenvolupament i organització empresarial

23 de febrer de 2015  50 directius d’empreses i organitzacions del territori es van reunir dijous, 19 de febrer, a la cova de Sant Ignasi per participar en una Jornada de Desenvolupament Organitzacional  Sistèmic i humanista que parteix del plantejament que les empreses són organismes vius. La jornada ha estat organitzada pels estudis d’Empresa de la Fundació Universitària del Bages, la Fundació Joviat i l’empresa Pinea3 Living Organitzacions, una empresa catalana de consultoria i formació d’abast internacional especialitzada en el desenvolupament organitzacional, d’equips directius i del lideratge creatiu.

La jornada s’adreçava bàsicament a directius, ja que és imprescindible que siguin els líders de les empreses els qui implantin els canvis necessaris per avançar en el desenvolupament d’aquest mètode.

Durant la jornada, els assistents van entrar en contacte, des del punt de vista experiencial, amb els trets més característics d’aquesta nova eina de diagnosi i desenvolupament empresarial. A través d’aquesta metodologia experiencial, els directius van analitzar els pilars d’excel·lència de les organitzacions i empreses que lideren: expressió, comunitat, cooperació, voluntat, benestar, arrels i saviesa.

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa, General i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.