Més de 80 logopedes i estudiants celebren el Dia europeu de la professió parlant de disfàgia

7 de març de 2015  Els estudis de Logopèdia d’UManresa-FUB commemoren aquest dissabte, 7 de març, el Dia Europeu de la Logopèdia (6 de març) amb una jornada dedicada a la disfàgia. Durant la jornada, quatre logopedes presenten la seva experiència en l’abordatge d’aquesta alteració en quatre situacions diferents: atenció precoç, demències, ictus i Corea de Huntington. Una de les presentacions ha anat a càrrec de la logopeda de la Clínica Universitària, Cristina Fernández, que ha presentat el cas de disfàgia en demència.

La commemoració del Dia Europeu de la Logopèdia a UManresa ha comptat també amb la participació d’empreses especialitzades en productes d’utilitat per a la pràctica professional, que s’han instal·lat al vestíbul de l’edifici principal de la Fundació Universitària del Bages.

El lema d’aquesta edició del Dia Europeu de la Logopèdia és ‘De sobte, sense paraules’.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Ciències de la Salut, Logopèdia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.