El cicle Fem Empresa asseu en una mateixa taula dos emprenedors per contrastar les seves idees

23 de març de 2015  El cicle de conferències FEM Empresa, que organitzen els estudis d’Empresa, ha convidat dos emprenedors a contrastar les seves experiències. Es tracta de Jaume Clotet, fundador de l’empresa de Serveis Apícoles i Urbans MEL·LIS i de Pablo Testa, fundador de Manresa Teatre Musical. La sessió, titulada ‘Contrastos emprenedors’, tindrà lloc el dia 26 de març, a dos quarts de set de la tarda, a la Sala d’Actes de la Fundació Universitària del Bages.

En aquesta sessió del cicle de conferències, Marc Bernadich, professor dels estudis d’Empresa i responsable del programa e+i, moderarà les intervencions d’aquests dos emprenedors amb la finalitat d’aproximar els assistents a dos processos emprenedors del tot diferents. L’objectiu és que la conversa i el contrast d’experiències serveixin per identificar els elements d’èxit de tots dos projectes.

En aquesta edició, el cicle de conferències que organitzen els estudis d’Empresa té com a finalitat donar a conèixer experiències i aspectes rellevants del territori català, tant d’empreses consolidades, com d’empreses que s’han hagut de reinventar per fer front a la crisi o bé, projectes emprenedors.

La sessió és oberta al públic en general.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa i etiquetada amb , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.