La FUB incorpora el doctor Gironès com a Director d’innovació docent i recerca

27 de març de 2015  La Fundació Universitària del Bages incorpora una plaça de director d’innovació docent i recerca. El càrrec l’assumirà, a partir del dia 7d’abril, el doctor Xavier Gironès. Des del nou càrrec, Gironès es responsabilitzarà d’impulsar la creació i consolidació d’equips de recerca i d’introduir noves metodologies i tecnologies docents tant als estudis de grau com als de postgrau.

Xavier Gironès és doctor en Biologia, amb una àmplia i llarga experiència en l’àmbit de la innovació docent i en la docència universitària.

La incorporació d’aquesta nova plaça s’emmarca en l’aposta per reforçar la innovació docent i la recerca en el marc de la nova realitat de la institució universitària manresana com a campus Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.