El model de negoci de Frit Ravich, protagonista de la propera conferència del cicle Fem Epresa

17 d’abril de 2015  La presidenta de l’empresa Frit Ravich, Judit Viader, serà la propera conferenciant del cicle de xerrades Fem Empresa. Viader parlarà de la seva empresa com un model de negoci innovador el proper dimarts, 21 d’abril, a dos quarts de set de la tarda, a la Sala d’Actes de la Fundació Universitària del Bages.

En la conferència, la presidenta de l’empresa gironina explicarà com s’ha construït un model de negoci únic basat en la producció de patates, snacks i fruits secs i en la distribució de marques líders del sector de les llaminadures i els snacks dolços, com Nestlé, Wrigley o Haribo.

La xerrada s’emmarca en el cicle Fem Empresa que organitzen els estudis d’Empresa de la institució universitària manresana. L’objectiu del cicle és donar a conèixer experiències i aspectes rellevants d’empreses del territori català, tant d’empreses consolidades com d’altres que s’han hagut de reinventar per fer front a la crisi o nous projectes empresarials.

Aquesta conferència, que és oberta a tothom, compta amb la col·laboració del programa La Universitat Emprèn.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.