522 persones visiten UManresa-FUB en la jornada de portes obertes, el doble que l’any passat

18 d’abril de 2015     Més de 500 persones han passat aquest dissabte per la Jornada de Portes Obertes a les instal·lacions d’UManresa-FUB. La xifra duplica el nombre de persones que van visitar les instal·lacions durant la jornada de l’any passat (250). D’aquest nombre de visitants, uns 174 eren alumnes interessats en l’oferta d’estudis. La resta, eren familiars i acompanyants d’aquests, que volien conèixer la institució. De les visites destaca el nombre de famílies franceses, unes 42 en total, que se sumen als més de 70 que ja van visitar la institució en les portes obertes del mes de febrer adreçades a aquest col·lectiu.

Un equip d’un centenar de persones, entre personal de la institució i alumnes dels diferents graus, han atès i acompanyat els visitants per les instal·lacions tant de la FUB com de la CU+. A més d’una presentació genèrica, se’ls han ofert tallers pràctics perquè poguessin viure una experiència relacionada amb els estudis. També se’ls ha convidat a conèixer l’equipament del Campus Universitari, com la Biblioteca Universitària i la Residència. A més, una quarantena de nens i nenes han passat per l’espai infantil que han muntat els estudis d’Educació Infantil.

Aquesta Jornada de Portes Obertes ha servit per presentar les principals novetats de l’oferta d’estudis del Campus UManresa.  La principal novetat és la titulació d’ADE, que ha estat dissenyada per facilitar l’aprenentatge no solament de continguts sinó també de competències i habilitats lligades a la gestió empresarial, a partir d’un ús intensiu de la simulació a l’aula i d’estades formatives en empreses amb beques-salari. D’altra banda, fa una atenció molt especial a assegurar que els graduats surtin de la universitat amb un domini d’idiomes suficient i experiències internacionals que els permetin fer front a les demandes d’un entorn globalitzat.

Una altra de les novetats és la posada en funcionament del Campus Professional, que a partir del curs que ve oferirà el cicle formatiu de tècnic en Pròtesis Dentals, el primer de Catalunya que s’oferirà en formació dual. Pel que fa a la formació de Màsters i Postgraus, destaca el Màster en Educació Mèdica, Simulació Clínica i Innovació Docent.

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.