181 participants a la Setmana Saludable d’UManresa-FUB

21 d’abril de 2015  181 persones van participar la setmana passada en una nova edició de la Setmana Saludable d’UManresa-FUB. 96 participants van sumar-se a les sessions d’introducció a les disciplines orientals; 36 van participar en les demostracions d’Antigravity, Spartan Race i Crossfit que van organitzar Vela i Crossfit Manresa; 21 van jugar en el torneig de futbol sala que es va disputar al Centre Penitenciari Lledoners; 20 van assistir a la caminada que es va fer des de la Fundació Universitària del Bages fins al Parc de l’Agulla; i 8 van participar en un taller de cuina vegetariana i vegana.

Aquesta era la quarta edició de la Setmana de la Universitat Saludable. Una activitat que organitza el programa FUB Universitat Saludable amb l’objectiu de promoure hàbits de vida saludable entre la comunitat universitària. En aquest sentit, a més de les activitats, la cafeteria de la FUB va recomanar diàriament un menú saludable i des del programa es van trametre consells de salut a tota la comunitat universitària.

La Setmana Saludable d’UManresa-FUB se suma a les activitats que s’han organitzat durant aquest mateix període a les onze universitats que formen part de la Xarxa Catalana d’Universitats Saludables.

20150413_134722 SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de FUB Saludable, General i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.