La mestra especialitzada en la pràctica matemàtica, Antònia Fernàndez, clou el sisè Cicle Obert de Conferències Educatives

23 d’abril de 2015  Els estudis d’Educació Infantil d’UManresa clouen el dia 28 d’abril la sisena edició del Cicle Obert de Conferències Educatives. L’encarregada de tancar el cicle de xerrades serà Antònia Fernández, mestra especialitzada en la pràctica matemàtica i professora col·laboradora dels estudis d’Educació Infantil d’UManresa. Fernández pronunciarà la conferència titulada ‘D’ullastrell a l’Antàrtida’.

Antònia Fernández exerceix com a mestra a l’Escola Serralavella d’Ullastrell, és membre del grup Seminari La Cultura Matemàtica de les persones de l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB i autora del llibre ‘Recursos para imaginar, dudar, compartir…’ publicat per l’editorial Graó.

La conferència tindrà lloc a les sis de la tarda a la sala d’actes de la Fundació Universitària del Bages i està oberta a qualsevol persona interessada en el món de l’educació.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Educació i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.