Miquel Puig obrirà el primer cicle de conferències organitzades per Gest!

4 de maig de 2015  L’Associació de Professionals Sèniors al Servei del Territori, Gest!, organitza un primer cicle de conferències amb el títol de ‘Catalunya, pensar el present, imaginar el futur’, amb l’objectiu de convidar a reflexionar sobre la situació política i econòmica que viu actualment el país. Miquel Puig Raposo estrenarà el cicle amb la xerrada ‘Com hem arribat fins aquí? Visió econòmica dels problemes i de les opcions’, el 7 de maig, a les 7 de la tarda, a la sala d’actes de la Fundació Universitària del Bages (FUB).

Miquel Puig és doctor en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona. Ha realitzat estudis de la Universitat Complutense de Madrid, al MIT, a l’Escola d’Administració Pública i a la J.F.Kennedy School of Goverment de la Universitat de Harvard. Actualment és director general de Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya. Ha estat director general d’Abertis Airports, de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, de Seguretat i Qualitat Industrial i d’Indústria; secretari general d’Indústria, Comerç i Turisme i comissionat per la Societat de la Informació. És professor associat a la Universitat Pompeu Fabra i titular de teoria econòmica a la Universitat de Barcelona. Ha publicat diferents obres sobre economia i col·labora habitualment en diferents mitjans de comunicació.

El cicle, que compta amb la col·laboració de la Fundació Universitària del Bages, tindrà continuïtat durant els mesos de maig i juny, amb dues conferències més a càrrec de Juanjo López-Burniol, notari i membre de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat de Catalunya, que parlarà, el 20 de maig, sobre ‘La tercera via: l’estat federal’; i Anton Costas, catedràtic de política econòmica de la Universitat de Barcelona i president del Cercle d’Economia, que ho farà, el 30 de juny, sobre ‘El món que ve (reptes i tendències de la propera dècada)‘.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa, General i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.