Emprenedors vinculats al programa e+i de la FUB es podran beneficiar del programa BSTARTUP del Banc Sabadell

29 de gener de 2014 La Fundació Universitària del Bages (FUB), a través del programa d’emprenedoria i innovació e+i, ha signat un conveni de col·laboració amb Banc Sabadell perquè els usuaris d’aquest servei que necessitin finançament puguin accedir al programa BStartup d’aquesta entitat bancària, una iniciativa de suport a emprenedors que es va posar en funcionament l’any passat.

BStartup té com a finalitat que els emprenedors puguin iniciar un projecte de negoci i garantir que es desenvolupi amb èxit i inclou solucions financeres i bancàries a mida de les necessitats dels emprenedors, entre les quals hi ha préstecs i finançament preferent subvencionat. El programa ofereix també altres serveis i productes que poden ser útils per als nous negocis, com assessorament en e-commerce o exportació o crèdits per formació dels emprenedors. Per accedir a aquests avantatges, l’emprenedor ha de disposar prèviament d’un informe favorable de l’Oficina d’Atenció a l’Emprenedor de la FUB.

El programa BStartup de Banc Sabadell inclou a més una línia d’inversió directa en 10 projectes a l’any (BStartup 10), així com també facilita la innovació col·laborativa del banc amb joves empreses innovadores.

Segons Marc Bernadich, responsable del programa e+i de la FUB, aquest acord complementa el treball que ja fa un any que es desenvolupa a la FUB pel que fa al guiatge d’emprenedors en el seu projecte empresarial. D’aquesta manera, diu, ‘es garanteix que a més del nostre assessorament, l’emprenedor pugui accedir a condicions financeres preferents que facilitin la inversió i la posada en funcionament del projecte’.

La col·laboració entre e+i i Banc Sabadell s’ha concretat en el conveni de col·laboració que han signat aquest dimecres el director general de la FUB, Valentí Martínez, i Jeroni Benavides, director de Zona Bages de Sabadell Atlántico.

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa, General i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.