López-Burniol parlarà de la via federal a UManresa

15 de maig de 2015  El notari i membre de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat de Catalunya, Juanjo López-Burniol, serà el dia 20 de maig a UManresa-FUB per participar en el cicle de conferències ‘Catalunya, pensar el present, imaginar el futur’, que organitza l’Associació de Professionals Sèniors al Servei del Territori, Gest!. La conferència s’emmarca també en el cicle Fem Empresa, que organitzen els estudis d’Empresa, i que aquest curs es clourà amb aquesta xerrada.

López-Burniol parlarà de ‘La tercera via: l’estat federal’ en una conferència que començarà a les set de la tarda, a la Sala d’Actes de la Fundació Universitària del Bages, i que és oberta a tothom.

El cicle de conferències de Gest!, que té com a objectiu reflexionar sobre la situació política i econòmica que viu el país, continuarà el dia 30 de juny amb la intervenció d’Anton Costas, catedràtic de política econòmica de la Universitat de Barcelona i president del Cercle d’Economia. Costas parlarà sobre ‘El món que ve (reptes i tendències de la propera dècada)’.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa, General i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.