Una trentena d’estudiants participen a la jornada per preparar la selectivitat d’UManresa-FUB

16 de maig de 2015  29 estudiants de segon de batxillerat han participat, avui, 16 de maig de 2015, a la jornada Prepara la Selectivitat, organitzada pel campus Manresa de la UVic-UCC. Tots ells són joves que, havent finalitzat el curs la setmana passada, encaren les darreres setmanes abans de l’examen d’accés a la universitat amb l’objectiu de consolidar els continguts de les diferents matèries objecte d’avaluació. Un 89% dels participants eren noies i la majoria procedien del Bages, si bé també hi havia una presència significativa d’assistents del Berguedà, Baix Llobregat nord, l’Anoia i el Vallès Occidental.

La jornada ha inclòs diferents continguts pensats per facilitar als estudiants eines per organitzar-se i aprofitar millor el temps d’estudi. Al llarg del matí, han seguit una conferència sobre actituds i preparació emocional; una xerrada sobre l’alimentació més adequada abans i durant els dies d’examen; una sessió sobre com afrontar la prova tant pel que fa a la lectura i resposta de les preguntes com a les estratègies a seguir en cas de quedar-se en blanc; i, finalment, un taller d’estiraments, higiene postural i relaxació, a càrrec d’una fisioterapeuta.

Alguns dels estudiants que han assistit a la jornada de preparació de la selectivitat també han seguit el curs d’UManresa específicament pensat per preparar les proves de català i castellà per a persones que volen cursar un grau en educació infantil o primària. Per accedir a aquests graus universitaris, la normativa actual exigeix una nota mínima de cinc en les proves específiques de llengua i literatura catalana i espanyola o bé superar una Prova d’Aptitud Personal (PAP), en el cas d’haver cursat un cicle formatiu de grau superior.

Tant la jornada Prepara la selectivitat com el curs de Preparació de les PAP són activitats incloses dins del programa de suport a l’alumnat preuniversitari del campus Manresa de la UVic-UCC.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.