Els Penjats del Campus volen aixecar el seu primer 4 de 6 en la segona Diada de la colla

18 de maig de 2015  Els Penjats del Campus volen aixecar el seu primer 4 de 6 en la segona Diada de la colla castellera universitària, que se celebrarà el dijous, 21 de maig, a la plaça Cívica de la FUB, a partir de les cinc de la tarda. A més d’aquest castell, l’objectiu dels Penjats és també repetir el 3 de 6 aixecat en l’anterior diada de la colla. Les colles que els acompanyaran seran els Emboirats de la Universitat de Vic i els Bergants del Campus de Terrassa.

Per preparar la diada, la colla castellera ha preparat dos assaigs. El primer es farà dimarts, 19 de maig, a la zona enjardinada de la Font del Gat, a dos quarts de dues de la tarda. Tothom qui vagi a l’assaig acompanyat d’un amic serà obsequiat amb una cervesa. El segon assaig es farà l’endemà, dimecres, a partir de les vuit del vespre, al local dels Tirallongues.

Els Penjats del Campus van iniciar la seva activitat el desembre de l’any 2013. En aquests moments estan integrats per una setantena de joves universitaris tant del Campus Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya com de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.