La FUB i PIMEC fomentaran l’emprenedoria de forma conjunta

27 de febrer de 2014  La Fundació Universitària del Bages (FUB) ha signat un conveni de col·laboració amb PIMEC Catalunya Central amb el objectiu principal de sumar esforços en l’impuls de l’emprenedoria, el desenvolupament empresarial i l’ocupació a les comarques centrals. L’acord l’han signat aquest dijous el president de PIMEC Catalunya Central, Esteve Pintó, i el director general de la FUB, Valentí Martínez.

L’acord amb PIMEC Catalunya Central contempla desenvolupar accions com seminaris de generació d’idees i creativitat en centres educatius per fomentar l’emprenedoria; la participació en jornades, tallers, cursos i altres esdeveniments organitzats per les dues institucions; treballar perquè treballs de fi de grau dels alumnes de la FUB es puguin desenvolupar en el marc de les empreses del territori; impartir formació periòdica i específica tant a les empreses de PIMEC Catalunya Central com als alumnes de la FUB; oferir serveis d’assessorament conjunts; i facilitar l’accés d’alumnes de la FUB a les pràctiques empresarials.

L’acord de la FUB amb PIMEC Catalunya Central s’emmarca en el compromís de la institució universitària amb el territori i es basa en la voluntat dels estudis d’Empresa d’estrènyer lligams amb el món empresarial més proper. Una vegada més, la FUB aposta per compartir, en benefici del territori, l’expertesa del seu cos docent. Per la seva banda, PIMEC aporta l’experiència de centenars de petits i mitjans empresaris i empresàries del territori que són la base d’un model productiu i de treball que avui són clau per a la recuperació de l’economia.

Aquest serà el primer conveni entre la FUB i la patronal empresarial que es beneficiarà de la posada en marxa del programa e+i i de serveis com l’Oficina d’Atenció a l’Emprenedor de la institució universitària. El conveni evidencia la suma d’esforços de l’especialització de la FUB en el foment de la innovació i l’emprenedoria amb l’expertesa de l’empresariat vinculat a PIMEC Catalunya Central.

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa, General i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.