La segona edició del MBA de la UVic-UCC incorpora continguts de construcció d’imatge digital i sessions de treball de cohesió d’equips

19 de maig de 2015  El Centre Internacional de Formació Contínua de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) inicia aquest mes de maig les presentacions de la segona edició del MBA-Màster en Administració i Direcció d’Empreses que s’impartirà als Campus Manresa i Vic a partir del mes d’octubre. La primera presentació es farà el dia 21 de maig a l’edifici FUB1 de Manresa. La segona serà el dia 28 de maig a la Masia Torre dels Frares de Vic. Aquesta segona edició del Màster incorpora com a novetats la introducció de continguts per construir la imatge digital dels participants i sessions de treball ‘outdoor’ per treballar la cohesió d’equips.

El MBA de la UVic-UCC està enfocat a donar resposta a les necessitats formatives dels directius de les PIMES i posa un èmfasi especial en temes com la creativitat, la innovació i l’emprenedoria. El Màster es caracteritza també per l’alt nivell del professorat, integrat per professionals que són referents en el seu sector empresarial. El programa inclou visites programades a empreses punteres i innovadores i la presència, en algunes de les sessions, de directius d’empreses que poden servir d’exemple.

Per al disseny de continguts de la segona edició s’han tingut en compte les necessitats plantejades pels 20 alumnes que formen part de la primera promoció del màster. Una primera promoció que ha treballat amb un programa que busca l’equilibri entre l’estudi teòric i l’aplicació pràctica mitjançant la metodologia del business case.

Entre els alumnes de la primera edició hi ha persones de la Catalunya Central, però també procedents de l’Àrea Metropolitana i de les Terres de Ponent, fet que demostra l’atractivitat del programa formatiu. Un dels seus coordinadors, Marc Bernadich, ha posat de relleu ‘l’alt nivell de l’alumnat, que ha destacat tot el professorat’. Aquest bon nivell, resultat del procés de selecció dels alumnes, ha permès un molt bon aprofitament de totes les sessions que s’han impartit als Campus Manresa i Vic.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Campus professional, Empresa, UVic-UCC i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.