El Servei d’Idiomes amplia els nivells d’anglès en l’oferta de cursos intensius d’estiu

28 de maig de 2015  El Servei d’Idiomes del Campus Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) ha programat per al mes de juliol cursos intensius d’anglès, francès i alemany. Com a principal novetat de l’oferta destaca la incorporació del curs de nivell C1 (Advanced) a l’oferta de cursos d’anglès. D’aquesta manera es vol donar resposta a la demanda existent de formació d’aquest nivell, ja que s’ofereix en molts pocs llocs a Manresa. Així, l’oferta d’intensius inclou des del nivell A1 fins el C1 d’anglès i els A1 i A2 de francès i alemany.

Els cursos tenen una durada de tres setmanes i la inscripció per participar-hi es pot formalitzar fins el dia 26 de juny. Tots els nivells tenen el reconeixement del Departament d’Ensenyament de la Generalitat i compten com a formació del professorat. El títol que s’expedirà a l’alumnat serà, per primera vegada, una acreditació oficial expedida per la UVic-UCC.

Els intensius d’idiomes d’estiu formen part de la programació de la Universitat d’Estiu de la UVic-UCC i s’integren en el paraigua de la Xarxa Vives d’universitats. La inscripció per participar-hi s’ha de fer a través de l’apartat del Servei d’Idiomes del web d’UManresa.

Un Servei d’Idiomes consolidat i en creixement

Els cursos d’estiu formen part de la programació anual que ofereix el Servei d’Idiomes del campus UManresa. Més de mig miler de persones participen en els cursos generals, específics i in-company que s’imparteixen durant el curs 2014-2015, gairebé el doble que l’any acadèmic anterior.

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Servei d'idiomes i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.