L’expert en internacionalització d’empreses Jaime Alonso dirigirà a UManresa-FUB un workshop adreçat a empresaris del territori

27 de maig de 2015  Analitzar les línies estratègiques i els principals desafiaments del teixit empresarial del territori en l’àmbit de la internacionalització és l’objectiu del workshop sobre internacionalització empresarial que oferirà l’expert Jaime Alonso, el dia 2 de juny, a les sis de la tarda, al Campus Manresa del Centre Internacional de Formació Contínua de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). El workshop forma part de les activitats del Màster en Direcció d’Empreses (MBA) de la UVic-UCC, però s’ha obert a empresaris del territori per oferir-los l’oportunitat d’aprendre d’aquest expert internacional.

Jaime Alonso és Doctor en Economia i Ciència Administrativa i ha treballat en recerca aplicada i com a consultor per a més de 100 organitzacions dels continents americà, asiàtic, europeu i africà. És professor visitant internacional a escoles de negoci de Califòrnia, North Carolina, Brasil i Texas. L’any 2005 va ser nomenat ‘Dean of the Year’ per l’Academy of International Business i es va convertir en el primer director d’escoles de negocis d’Amèrica Llatina i Espanya amb aquesta distinció.

Entre els reconeixements que se li han concedit hi ha el de ‘best teacher’, a ‘l’excel·lència docent’ i el de ‘professor of Impact’ als Estats Units, Mèxic, Colòmbia, Perú, Xile, Espanya i França. L’any 2012 va ser nominat per la revista ‘The Economist’ com a candidat al premi ‘Best Business Professor of the Year’.

Alonso ha dirigit les Escoles de Graduats en Administració i direcció d’Empreses (EGADEs) dels campus del Sistema Tecnològic de Monterrey i els Instituts d’empreses Familiars i d’Alta Direcció de la mateixa universitat. Actualment es dedica a la docència, la investigació i la consultoria en estratègia, lideratge, innovació i negocis familiars, a més d’ocupar la càtedra Ahlers Professor of Strategy and International Business a la Universitat de San Diego de Califòrnia. També és membre fundador del Centre de Lideratge per a la Dona i de l’Institut de la Dona a Mèxic.

El workshop aprofita l’estada que farà Jaime Alonso a Catalunya convidat per la UVic-UCC per fer de padrí de la primera promoció del MBA d’aquesta universitat. Alonso participarà en un programa d’activitats que es duran a terme als campus Vic i Manresa, a més de Barcelona.

Aquesta activitat, que compta amb la col·laboració del celler Abadal, la Cambra de Comerç de Manresa, Pimec Catalunya Central i Aijec, s’adreça a CEOs, directius, responsables d’empreses i organitzacions, responsables i directius de les àrees comercials, d’exportació i línies d’internacionalització. Per participar-hi cal inscriure’s a l’adreça de correu spuigdellivol@umanresa.cat.

138a255

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa, UVic-UCC i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.