UManresa-FUB col·laborarà en la formació d’usuaris de Càritas Manresa

3 de juny de 2015  La Fundació Universitària del Bages i Càritas Manresa han signat un conveni de col·laboració que permetrà a l’entitat benèfica millorar la formació dels usuaris dels programes d’inserció laboral. L’acord estableix que aquests usuaris podran participar en tallers d’ergonomia bàsica, d’activitat física saludable i de gestió de l’estrès que prepararan professionals experts en aquestes àrees de la Clínica Universitària. D’altra banda, usuaris de Càritas que ho necessitin podran accedir al servei de fisioteràpia de la Clínica Universitària de forma gratuïta i prèvia valoració per part dels professionals.

La signatura de l’acord l’han formalitzat el director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez, i Jaume Espinal, director de Càritas Arxiprestal Manresa. El conveni situa la institució universitària en el llistat d’”Empreses amb cor” que donen suport a Càritas.

El conveni s’emmarca en les accions de responsabilitat social corporativa de la Fundació Universitària del Bages. En aquest cas, la voluntat de la institució és ajudar una entitat que treballa per les persones més necessitades de la societat, per la promoció de la persona, la sensibilització i la denúncia de les situacions de pobresa i exclusió.

SONY DSC

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.