64 treballs opten als Premis UManresa a Treballs de Recerca de Batxillerat

12 de juny de 2015  El Campus Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) lliurarà el dilluns, 15 de juny, a les sis de la tarda, els Premis UManresa a Treballs de Recerca de Batxillerat. En aquesta edició, la catorzena, hi participen alumnes d’instituts d’arreu de Catalunya que hi han presentat 64 treballs. D’aquests, 36 opten al premi de Ciències de la Salut, 12 al d’Economia i Empresa i 16 al d’Educació. Durant l’acte de lliurament dels premis, Sandra Poudevida, investigadora del programa de Recerca Clínica i d’Innovació de la Fundació Pasqual Maragall pronunciarà la conferència titulada ‘El fil conductor: de l’experiència personal a la investigació’.

La voluntat d’UManresa amb la convocatòria d’aquests premis és reconèixer l’esforç que fan els alumnes de batxillerat en l’elaboració dels treballs de recerca, així com posar de relleu el treball del professorat de secundària per difondre l’esperit científic entre l’alumnat.

Els Premis UManresa a treballs de recerca de batxillerat estan patrocinats per Catalana Occident, Pirelli i Control Sistemes. Cadascuna de les modalitats del premi està dotada amb 700 euros per al guanyador i amb un primer curs de docència gratuïta per a qualsevol de les titulacions de grau que s’imparteixen a la institució universitària manresana. També es concedeix un premi de 150 euros per a l’institut del qual procedeix l’alumne guanyador i es destinen 300 euros més en cada modalitat a un accèssit.

Més de mig miler de treballs

Els 64 treballs presentats en aquesta edició fan que el nombre de treballs que han participat en les 14 convocatòries dels premis superi el mig miler. En total, en les 14 edicions s’hi ha presentat 516 treballs.

La darrera edició va premiar treballs sobre els efectes dels embotits en la salut, el lideratge i treball en equip en sèries de televisió i la dislèxia d’alumnes d’instituts de Vic, Lleida i Malgrat de Mar.

Postal premis recerca

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.