El Campus Manresa del Centre Internacional de Formació Contínua postgradua els 213 alumnes de la promoció 2014-2015

22 de juny de 2015  El Campus Manresa del Centre Internacional de Formació Contínua de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) celebrarà el dia 25 de juny, a les set de la tarda, l’acte de Postgraduació de la promoció 2014-2015. Amb aquest acte, la institució universitària vol fer un reconeixement als professionals que aposten per la formació continuada. Aquesta promoció està formada per 213 persones, de les quals 112 han cursat màsters i postgraus de l’àmbit de les Ciències de la Salut, 52 d’Empresa i 49 han seguit el programa FUB+GRAN per a majors de 55 anys.

La lliçó de comiat adreçada als postgraduats anirà a càrrec de Mara Dierssen, doctora en Medicina i directora del grup de Neurobiologia Cel·lular i de Sistemes del programa de Biologia de Sistemes al Centre de Regulació Genòmica (CRG) de Barcelona. Experta mundial en el camp de la neurobiologia i la farmacologia, Dierssen pronunciarà la lliçó titulada ‘La ciència com a passió’.

A l’acte és previst que hi assisteixin unes dues-centes persones, entre els postgraduats i els seus familiars. La cerimònia de postgraduació es clourà amb una breu actuació del cor masculí Lúpulus Emsembla i la interpretació de l’himne universitari ‘Gaudeamus igitur’.

Més màsters i postgraus per al curs 2015-2016

La programació de màsters i postgraus per al curs 2015-2016 duplica l’oferta d’aquest curs, amb 12 màsters i 14 postgraus. Les xifres evidencien l’aposta de la institució universitària per la formació continuada i la voluntat d’oferir als professionals solucions que donin resposta a les seves necessitats formatives. Per aquest motiu, tant màsters com postgraus tenen una programació modular.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Centre Internacional de Formació Contínua i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.