106 alumnes del Campus Manresa del Centre Internacional de Formació Contínua recullen els diplomes en l’acte de postgraduació

25 de juny de 2015  El Campus Manresa del Centre Internacional de Formació Contínua de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) ha celebrat aquest dijous l’acte de Postgraduació de la promoció 2014-2015. 106 dels 213 alumnes d’aquesta promoció han assistit a l’acte, que té una voluntat de reconeixement als professionals que aposten per la formació continuada. Durant l’acte de postgraduació també s’han lliurat els diplomes als alumnes que han seguit el programa FUB+GRAN per a majors de 55 anys. La lliçó de comiat adreçada als postgraduats ha anat a càrrec de Mara Dierssen, doctora en Medicina i directora del grup de Neurobiologia Cel·lular i de Sistemes del programa de Biologia de Sistemes al Centre de Regulació Genòmica, que ha pronunciat la lliçó titulada ‘La ciència com a passió’.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Centre Internacional de Formació Contínua i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.