Sílvia Mas i Carlota Riera seran les deganes de les facultats de Ciències Socials i Ciències de la Salut d’UManresa

9 de juliol de 2015  El Patronat de la Fundació Universitària Balmes, titular de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, a proposta de la FUBages, ha aprovat el nomenament de Sílvia Mas i de Carlota Riera com a deganes de les noves facultats de Ciències Socials i Ciències de la Salut del campus Manresa. Mas i Riera assumiran el càrrec a partir del dia 1 de setembre, coincidint amb l’inici de l’activitat universitària després de les vacances d’estiu i just abans de començar el curs acadèmic 2015-2016. Ambdós nomenaments s’han fet en el decurs del primer patronat de la nova legislatura municipal.

Les noves deganes són doctores. Sílvia Mas ho és en Filosofia i Lletres per la Universitat de Birmingham. Es va incorporar a la Fundació Universitària del Bages l’any 2010 com a directora de Qualitat i Serveis Acadèmics. També dirigeix el Servei d’Idiomes, un servei del Campus Manresa que ha experimentat un fort creixement en els darrers anys. A més d’aquests càrrecs, Mas és responsable de l’Àrea d’Intercanvis.

De la seva banda, Carlota Riera és doctora en Psicologia Social per la Universitat Autònoma de Barcelona. Forma part de l’equip de la Fundació Universitària del Bages des de l’any 2008, quan va assumir-hi la posada en funcionament i la direcció de l’Escola de Formació Contínua. L’any 2013 va deixar aquesta responsabilitat per convertir-se en la directora de l’Escola Universitària de Ciències de la Salut.

El nomenament de les dues deganes forma part de la reorganització universitària del campus Manresa com a conseqüència de la creació de la UVic-UCC a partir de la federació de la Fundació Universitària Balmes i la Fundació Universitària del Bages. Aquesta reorganització comporta la conversió de les actuals escoles universitàries de Ciències de la Salut i de Ciències Socials en facultats.

UMANRESA_comite_dir_bn_18 UMANRESA_comite_dir_bn_19

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Ciències de la Salut, Educació, Empresa, General, UVic-UCC i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.