La FUB s’implicarà en la promoció de la Cova i del Camí ignasià

13 de gener de 2014 La Fundació Universitària del Bages (FUB) i la Fundació Cova Sant Ignasi de Manresa han signat un conveni de col·laboració que compromet la institució universitària a fer difusió de la Cova com a bé cultural i espiritual entre els membres de la comunitat universitària de la FUB. El conveni estableix també que, a través del programa FUB Saludable, es farà promoció del camí ignasià. Alhora, la institució universitària difondrà aquelles activitats organitzades per la Cova que puguin ser d’interès de la seva comunitat.

La col·laboració entre ambdues fundacions es traduirà també en l’ús ocasional d’espais de la Cova per a activitats de la FUB, en la inclusió d’una visita a aquest espai per part dels alumnes del programa formatiu FUB+GRAN i en la col·laboració en conferències magistrals per part de persones de la Cova en el marc d’activitats formatives de la FUB.

La signatura de l’acord, que han protagonitzat Ramon Sanllehí, director de la Fundació Cova Sant Ignasi de Manresa, i Valentí Martínez, director general de la FUB, evidencia, una vegada més, el compromís territorial i ciutadà de la institució universitària. A més, posa de relleu la voluntat de la FUB de donar suport a iniciatives de promoció i difusió del patrimoni històric, cultural i espiritual de la ciutat.

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.