L’expert nordamericà en desordres de la parla i l’oïda i de la logopèdia, Barry Guitar, a la FUB

20 de gener de 2014 El doctor Barry Guitar, expert de prestigi internacional en l’àmbit dels desordres en  la parla i l’oïda i de la logopèdia, ha estat el ponent de la jornada ‘Disfèmia: nous reptes en la seva avaluació i tractament’, que ha tingut lloc a la Fundació Universitària del Bages (FUB) aquest divendres, 17 de gener.

Guitar és professor de la Universitat de Vemont i ha rebut diveses mencions honorífiques com ara Journal of Speech and Hearing Disorders, ASHA i una distinció a l’excel·lència en l’estudi de la tartamudesa. És revisor editorial de diferents revistes científiques d’alt impacte, com Journal of Speech and Research, Journal of Fluency Disorders i American Journal of Speech and Language Pathology. Té més de 100 articles publicats en revistes científiques.

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, Logopèdia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.