44 persones participen en la III Jornada de la Salut dels Músics i les arts escèniques dedicada a la prevenció de problemes en la veu

2 d’octubre de 2015  44 persones han participat aquest divendres a UManresa en la tercera edició de la Jornada de la Salut dels Músics i les arts escèniques, una activitat impulsada amb l’objectiu de promoure la prevenció de la salut en les professions artístiques. Aquesta tercera edició s’ha dedicat a la veu i s’ha obert a tots aquells col·lectius que la utilitzen com a eina de treball. La jornada ha inclòs dos tallers, impartits per Nina i Betlem Gomila, sobre pilates per a entrenar la veu i com fer front a la por escènica. Aquesta activitat és resultat de la col·laboració entre UManresa, l’Institut de l’Art, Mútua Intercomarcal i Prevint.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Centre Internacional de Formació Contínua, Ciències de la Salut, Clínica Universitària, Fisioteràpia, Logopèdia i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.