La FUB atorga el títol als 313 graduats de la promoció 2015-2016 en l’any del 25è aniversari de la institució

6 d’octubre de 2015    313 estudiants s’han graduat durant el curs 2014-2015 a la Fundació Universitària del Bages. Bona part d’aquests alumnes, acompanyats de les seves famílies, assistiran aquest divendres a les dues cerimònies de graduació que tindran lloc al Teatre Kursaal. La primera, a les cinc de la tarda, servirà per reconèixer l’esforç dels graduats en Fisioteràpia, Podologia i Logopèdia. La segona, a les vuit del vespre, lliurarà els diplomes als graduats en Infermeria, Gestió d’Empreses i Educació Infantil. L’acte de graduació coincideix enguany amb la commemoració del 25è aniversari de la institució universitària, que va iniciar l’activitat l’any 1990 amb la creació de l’Escola Universitària d’Infermeria. En aquests 25 anys, la FUB ha format i titulat 4.524 alumnes.

De la promoció 2014-2015, la major part dels titulats han realitzat estudis de Ciències de la Salut. D’aquests, 102 són fisioterapeutes, 89 són infermers, 38 són podòlegs i 9, logopedes. La promoció també està formada per 41 graduats en Educació Infantil i 34 en Gestió d’Empreses.

L’acte de graduació té com a principal objectiu reconèixer l’esforç de l’alumnat per aconseguir el títol i fer-ho amb solemnitat per posar de relleu la importància de l’objectiu assolit. Així, a més de lliurar un diploma acreditatiu a tots els participants, també s’atorguen els premis als millors expedients de cada titulació i un premi al millor expedient global de la promoció, dotat pel Montepio de Conductors amb 600€ i les quotes d’un any d’associat.

Valentí Oviedo, gerent de l’Auditori, serà l’encarregat de fer la lliçó de comiat en les dues cerimònies. Una lliçó que ha titulat ‘Follow the yellow brickroad i el camí cap al món d’Oz’. En tots dos actes hi seran presents l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, el director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez i la degana de la Facultat de Ciències de la Salut, Carlota Riera. En la primera cerimònia, la taula presidencial es completarà amb l’adjunta a direcció general de la Fundació Universitària del Bages, Imma Ubiergo, la degana de la Facultat de Ciències Socials, Sílvia Mas, i amb la directora de la Clínica Universitària, Teresa Solé. A la segona cerimònia hi assistiran el director dels estudis d’Empresa, Jordi Conca, el regidor d’Universitats de l’Ajuntament de Manresa, Antoni Llobet, i la directora dels estudis d’Educació Infantil, Montserrat Pedreira.

En el decurs dels actes es lliuraran els premis als millors expedients acadèmics i s’escoltaran les actuacions de l’Orfeó Manresà i del cor d’homes Lúpulus Ensembla, que interpretaran el Gaudeamus Igitur per cloure les dues cerimònies.

Una comunitat de més de 3.500 persones

Més de 3.500 persones formen part de la comunitat vinculada a la Fundació Universitària del Bages. D’aquestes, 1.427 hi fan estudis de grau, 786 segueixen els programes de formació contínua, 162 de màster i postgrau i 737 són alumnes del servei d’Idiomes. A l’alumnat cal sumar-hi una comunitat formada per 268 professors de grau, 310 de formació contínua, 47 persones de les àrees d’administració i serveis i 26 més a la Clínica Universitària.

Coincidint amb el 25è aniversari, la institució inicia una nova etapa com a campus Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). A partir d’aquest curs 2015-2016, l’alumnat de primer forma part d’aquesta nova institució universitària.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Ciències de la Salut, Educació, Empresa, Fisioteràpia, General, Infermeria, Logopèdia, Podologia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.