1.400 persones omplen el Kursaal en les dues cerimònies de graduació de la promoció 2014-2015 de la FUB

Manresa, 9 d’octubre de 2015  1.400 persones han assistit aquest divendres a les dues cerimònies de graduació de les promocions 2014-2015 dels estudis de grau de la Fundació Universitària del Bages. Les dues cerimònies han tingut lloc al Teatre Kursaal. En la primera s’han lliurat els títols de graduat als alumnes de Fisioteràpia, Podologia i Logopèdia. En la segona, els protagonistes han estat els graduats en Infermeria, Gestió d’Empreses i Educació Infantil. En total, aquesta promoció està formada per 313 titulats, que formen part dels 4.524 alumnes titulats en la història de la Fundació Universitària del Bages, que enguany celebra 25 anys.

La lliçó, titulada titulat ‘Follow the yellow brickroad i el camí cap al món d’Oz’, l’ha pronunciada Valentí Oviedo, gerent de l’Auditori. Oviedo ha aprofitat la història del Mag d’Oz per explicar als graduats que la formació rebuda al llarg dels darrers quatre anys són com les sabates màgiques que la fada bona va donar a la Dorothy: una eina imprescindible per arribar a Oz, el seu objectiu. Tanmateix, també els ha recordat que no n’hi ha prou amb les sabates: la protagonista del ‘Mag d’Oz’ va comptar amb l’ajuda de tres personatges: un espantaocells a la recerca d’un cervell, un home de llauna que volia un cor i un lleó que necessitava trobar el valor. Intel·ligència, passió i valentia són també imprescindibles per aconseguir el que un es proposa.

En totes dues cerimònies, el director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez, ha donat la benvinguda als participants, recordant-los que el títol aconseguit amb esforç i dedicació és la base sòlida sobre la qual, a partir d’ara, hauran de construir el seu futur professional. També han intervingut Víctor Callao i Montserrat Garriga, a la primera i segona cerimònies, respectivament, que, en nom dels recents graduats, han fet memòria d’alguns dels moments viscuts durant la seva etapa formativa i han expressat la seva voluntat de posar al servei dels altres els coneixements adquirits.

L’alcalde i president del Patronat de la FUB, Valentí Junyent, en tancar l’acte, ha animat els recent graduats a fer créixer els seus projectes i a posar el seu talent al servei del seus somnis i a fer-ho amb integritat i sentit ètic, utilitzant coneixements, experiències, emocions i relacions per construir unes ciutats i un país millor. Junyent ha aprofitat per destacar la fita que suposa el 25è aniversari de la institució universitària i ha volgut recordar i agrair totes les persones que han fet possible que ‘la FUB sigui un motiu d’orgull de la ciutat i un dels seus actius més importants’.

La cerimònia de graduació s’aprofita per reconèixer els millors expedients acadèmics. El millor expedient de tota la promoció ha estat el de Carme Domènech, alumna d’Infermeria. Aquest reconeixement té un premi de 600 euros, atorgats pel Montepio de Conductors. A Fisioteràpia, el millor expedient ha estat el de Victor Callao; a Podologia, el de Vicente Comisario; a Logopèdia, el de Judit Sánchez; a Gestió d’Empreses, el d’Òscar Lérida; i a Educació Infantil, el de Montserrat Garriga. Tots ells han estat obsequiats amb una tauleta tàctil.

Totes dues cerimònies s’han tancat amb la interpretació del Gaudeamus Igitur, a càrrec del cor d’homes Lúpulus Ensembla, a la primera, i de l’Orfeó Manresà, a la segona.

SONY DSC

Promoció 2015 Infermeria

SONY DSC

Promoció 2015 Educació Infantil

SONY DSC

Promoció 2015 Gestió d’Empreses

SONY DSC

Promoció 2015 Fisioteràpia

SONY DSC

Promoció 2015 Podologia

SONY DSC

Promoció 2015 Logopèdia

SONY DSC

Alumnes fotografiant-se abans d’entrar a la graduació

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.